tisdag 24 januari 2012

Länge sen sist...

Först vill jag tacka alla som fortfarande besöker min blogg trots att jag är så usel på att uppdatera!
Usch, de senaste månaderna har mitt liv innehållit alldeles för lite pyssel med garn och alldeles för mycket nödvändigheter... Jag vill egentligen inte klaga, den största anledningen till garnabstinensen är ett nytt och roligt jobb. Men jag fungerar som så att när jag har mycket omkring mig så påbörjar jag gärna nya garnprojekt samtidigt som jag får väldigt svårt att slutföra de gamla. Det är liksom mycket lättare att bara lägga undan det där som bara ska fästas lite trådar på...
Nu finns det gott om korgar, påsar och väskor innehållande påbörjade projekt som bara skriker åt mig att göra klart det där lilla sista. Jag tog tag i en liten men just nu ack så användbar sak - en liten smidig axelvärmare som också fungerar bra som scarf om man hellre vill det. Jag använder min under jackan när jag går ut eller i läsfåtöljen där jag annars lätt blir lite frusen.

Mönstret hittade jag på lionbrand.com och garnet hade jag liggande i ett skåp. Jag använde en tråd Drops Alpaca och en tråd Silke-Tweed. Det räckte precis med ett nystan av varje.
En sak är ju i alla fall bra med kylan - man kan sitta inne och pyssla med varma projekt...

4 kommentarer:

 1. Mycket fin sjal i en härlig användbar färg. Ibland behöver man en paus och göra något annant. Ha det bra. Christel

  SvaraRadera
 2. Kul att du tittade in hos mig. Så fina saker du gör och man ser fint gjorda dom är.

  SvaraRadera
 3. Vilken trevlig sjal! Jag har precis påbörjat en, men undrar om jag har tagit mig vatten över huvudet med den. Får testa det här mönstret om (när) den andra åker ner i någon låda. Tack för inspiration och tips om mönster!

  SvaraRadera
 4. Snygg! Och härlig färg - den ser varm och skön ut!

  SvaraRadera